Köszönjük, hogy eljöttetek!

Hallgass bele a hivatalos indulóba

Ott légy az állomáson, bérelt hely a vonaton…

Te+ 300 gólya társad + Megszámlálhatatlanul sok róka, kik erre a néhány napra anyukátok és apukátok lesznek + Délelőttönként fejtágítás, délutánonként és esténként jobbnál-jobb versenyek és feladatok + Minden este hatalmas retro party

Mikor és hol?

2021 Augusztus 23 (Hétfő) és 26 (Csütörtök) között, Békés-Dánfokon a Dánfoki Üdülőközpontban várunk titeket. A tábor ára 30.000 Ft, ez tartalmazza a szállást (4 nap, 3 éjszaka), a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora + leérkezés napján vacsora, ne aggódj nem rosszabb, mint amit a börtönben adnak), a programokat és a leutazást.

Tudnivalók

> Védettségi igazolvány/app +személyi, valamint kézfertőtlenítő – a jelenlegi helyzetben sajnos védettségi igazolvány nélkül nem tudunk beengedni a tábor területére

> TAJ kártya

> Játszósruha, fürdőruha, naptej, törölköző

> Fehér póló, amit nem sajnálsz

> Zseblámpa, szúnyogriasztó

> Még több játszós ruha

> A legmenőbb retro party cuccod, a bedauerolt hajad, esetleg a mikrofonfrizurát

> Költőpénz, amit bedobálhatsz a pult melletti zenegépbe. Sajnos a 80-as 90-es években még nem voltak bankkártya terminálok, így készpénzt hozz magaddal.

> Ha élsz vele: a tábor teljes idejére elegendő dohányárut

> Valami kis meglepetést a rókáknak

> Anyukádat (kivéve, ha John Travoltát megszégyenítő módon ropja a táncparketten)

> Robotos, almás, ablakos termékeket (nem lesz időd, és kockulni amúgy sem menő)

> Kést és gyorskötegelőt. (Meg semmilyen szúró-vágó eszközt, nem a Blaha aluljáróba megyünk)

> Ékszert, vagy bármi nagy értékű holmit. Nem akarsz szórakozás helyett folyton ezekre vigyázni.

> Drogot (rossz érzés az első napon hazamenni)

Mindenképpen olyan ruhát, amit nem sajnálsz, ha koszos lesz. Deeeee!!! Ha elég kreatív retro öltözetet dobsz össze magadnak, vagy hozol a táborba, akkor sok-sok plusz pontot szerezhetsz a csapatodnak. Legyen bármi, ami kapcsolódik a retro életérzéshez és stílushoz: ABBA, DISCO gömb, fluoreszkáló fényrudak, vagy akár maga a táncparkett, csak kötődjön a témához!

♪ Ez az én esélyem,
ma este ezt megélem…♪

Hogy jutok oda?

Augusztus 23-án, 9:30-kor Szolnokon a vasútállomás mellett találkozunk. A pontos térképet megtalálod a gólyatábor weboldalán.

Azonban ha Budapestről vagy Budapesten keresztül érkeznél akkor sem kell megriadni, ott is lesz egy kisebb közös gyülekező, amelyről pontosabban a későbbiek során a csoportban tudsz érdeklődni.

♪ Kandó-Rejtő-Ybl GT mondd, mit innál?♪

Tali GT előtt? Miért ne!

Nem lenne király, ha már a gólyatábor előtt elkezdhetnétek az ismerkedést? Ugye, hogy de! Mi is ezt gondoltuk, és ezért összehozunk Titeket már korábban.

★ Augusztus 7. szombat, 16:00 ★ Városliget★ Játékok, új ismerősök, sztorik a régiektől ★

Miután kiszórakoztuk magunkat a ligetben, átvonulunk a Place bárba és ott folytatjuk az estét, ahol kötetlenül beszélgethetsz a Rókákkal.

KRY Gólyatali 2021

Hatalmas élmény volt az én gólyatáborom. Ez volt az a pár nap amit nem fogok elfelejteni soha és nagyon örülök, hogy elmentem, nem is nyithattam volna jobban az egyetemi éveimet. Az ismerettségek amikre szert tettem nem csak hasznosak hanem a mai napig erősek és a legtöbb barátsággá fonódott. A programok amiken részt vettem mind fantasztikus emlékként él bennem.
Anna
19-es gólya
Mikor gólya voltam, sokat gondolkoztam azon, hogy jelentkezzek-e egyáltalán. Nem voltam bulizós (most se vagyok), kicsit féltem attól hogy mi várhat rám ha jelentkezek. Aztán meghoztam a döntést, jelentkeztem a GT-be, és milyen jól tettem! Életem egyik legnagyobb élményét kaptam az alatt a pár nap alatt. Amennyiben te is visszahúzódóbb típus vagy, ne félj jelentkezni, hidd el nekem élvezni fogod!
Bálint
19-es gólya
Visszatekintve a gólyatáboromra, elmondhatom, hogy nagyon sok élménnyel és fejfájással lettem gazdagabb. Rájöttem, hogy lehet alkohol mellett is alkoholt inni, hogy józanok maradjunk. Örülök, hogy elmentem augusztus végén az eseményre, mivel rengeteg új barátot és társat találtam, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Az egyetemi évek alatt ezek a barátságok tovább mélyültek és mára a közös iszogatások elengedhetetlenek két beadandó között. A gólyatábort minden gólyának csak ajánlani tudom, mivel a tanévkezdés előtt egy kis bepillantást nyerhetnek az egyetemi életbe.
Csabi
19-es gólya
Imádtam, nagyon sok vicces és bolondos élménnyel gazdagodtam a gólya tábor alatt. Örültem, hogy egy olyan közösség része lehettem/lehetek, ami nem csak a gólya tábor ideje alatt, de azután is segít és támogat. Nem mellesleg azóta is együtt bulizunk és “Senkit sem hagyunk hátra” :”D főleg,ha ivászat van 😀 Egy élmény, sajnálom azokat, akik kihagyják! Egyszer vagytok gólyák, de akkor nagyon! 😀
Szabina
17-es gólya

Szervezői csapat

Fő csapatkapitányok

A fő csapatkapitányok feladata a csapatkapitányok munkájának koordinálása a tábor során.

Csapatkapitányok

A csapatkapitányok irányítják a gólyák, vagyis az általatok alkotott csapatokat. Ők lesznek az apukátok és anyukátok a tábor során.

Fő programosok

A Fő programosok fogják össze és koordinálják a csapatprogramosok és a programosok munkáját.

Csapatprogramosok

A csapatprogramosok tartják a kapcsolatot a csapatokkal. Minden csapatnak lesz egy saját csapatprogramosa, aki az adott feladathoz tartozó eszközöket szállítja nekik.

Programosok

A programosok biztosítják a feladatokhoz szükséges tárgyi feltételek előkészítését.

A HR-esek feladata a háttérben lévő feladatok elvégzése, a szervezők munkájának megkönnyítése. Ők azok továbbá akik a tábor kezdetén beléptetnek, tőlük kapod a karszalagod, a nyakpasst és a repoharat (igen, az is lesz)!

Szponzorok

Hallgatói Önkormányzatok

Ne szalaszd el a nyár legnagyobb buliját,jelentkezz még ma!